AKTUALITÁSOK

- Egyre több reszponzív HTML, WordPress és Flash sablon elérhető a termékek között

SABLON KATEGÓRIÁK

GYIK: hasznos tudnivalók a vásárláshoz

Ezen az oldalon minden kérdést igyekszünk megválaszolni ami az online vásárlás kapcsán lényeges.

Mennyire biztonságos az online vásárlás?

Történt már meg, hogy pénzt vettél fel bank automatából vagy vásároltál üzletben hitelkártyával? Egy ilyen online vásárlás sem jelent nagyobb kockázatot az általunk biztosított rendszeren keresztül. Minden vásárló a honlapunkról indulva a templatemonster.com oldalaira jut. A megvásárlás gomb megnyomásával a világ legjobb online fizetési portáljai (Paypal, Google Checkout, Moneybookers, Worldpay) közül választhatsz. A vásárlás során adataidat ezek a biztonságos, titkosított adatátvitellel rendelkező hálózatok kezelik, sem a kártyaszámod, sem egyéb adatod nem kerül illetéktelen kezekbe. Bővebben


Mit jó tudnom a vásárlás megkezdése előtt?

Honlapunkon keresztül direktben a TemplateMonster (Jetimpex, Inc., templatemonster.com, template-help.com) cégtől vásárolsz, a templatemonster.com biztonságos kapcsolattal rendelkező fizetőfelületéről indulva. Maga az online fizetés a világ legjobb, legbiztonságosabb internetes fizetési portáljain (Paypal, Google Checkout, Moneybookers, Worldpay) keresztül történik, választásod szerint. A vásárlás biztonságosságáról bővebben.

A vásárlás során vigyázz az űrlapok helyes kitöltésére. Valós email címet és valós számlázási adatokat adjon meg. Az email cím, a számlázási és egyéb adatok helyes beírása a fizetőfelületen biztosítja azt, hogy Ön a terméket késés nélkül kapja meg. Az esetben, ha számlázási munkatársunk úgy dönt, hogy további ellenőrzés szükséges, felfüggesztheti a megrendelés teljesítését.

A megvásárolt termékhez a letöltési linket az Ön által megadott email címre küldi ki a rendszer. A következő címekről kaphat leveleket: billing@template-delivery.com, billing@template-help.com, templatehelp@orderbywiretransfer.com (ez utóbbiról csak banki átutalás esetén). Feladóként a billing@template-delivery.com email cím helyett a "Template Delivery Service" is szerepelhet.

A legbiztonságosabb, ha a spam (a nem kívánatos e-mailek) szűrőjében fehér listára teszi a billing@template-help.com, billing@template-delivery.com, templatemonster.com és - banki átutalás esetén - az orderbywiretransfer.com domaineket. (A fehér listán azok az e-mail címek és domainek szerepelnek, amelyekben megbízol és amelyekről tudod, hogy nem küldenek szét spameket. Ha egy ilyen címről (vagy domainről) kapsz levelet, azt nem fogjuk spamként kezelni. )

Ha banki átutalással fizetett, kap még pluszban egy, az átutalás részleteit tartalmazó emailt a templatehelp@orderbywiretransfer.com címről. Ez a levél egy hivatkozást tartalmaz, amire rá kell majd kattintania, így megerősítve, hogy Ön a tényleges vásárló.

FONTOS: a vásárlás során kapott tranzakció azonosítót és/vagy megrendelés azonosítót ajánlott elmenteni. Ha esetleg nem kapnánk meg az üzenetet ami a letöltési hivatkozást tartalmazza, a tranzakció azonosító birtokában lehetőség van a rendszerrel ezt az emailt újra kiküldetni.( Lásd a megrendelés nyomon követése pontot.)


Mit tartalmaz egy TemplateMonster termék?

A tulajdonképpeni sablonon kívül még egy egész sor egyebet is. A csomag tartalma: a sablonhoz tartozó .psd és HTML fájlok, betűkészlet, clipart gyűjtemény. A clipart gyűjteményben vannak: nyilak (25db), gombok (15db), ikonok (15db), logók (25 db), ablakok (3db), más elemek (100db).

A fizetés elfogadása és jóváhagyása után emailben kapja meg a linket ahonnan letöltheti a csomagot tömörített .zip fájlként. Szüksége lesz olyan programra, ami képes kinyitni a .zip tömörített fájlokat. Egyez zip fájlok titkosítva vannak, ezek kinyitásához használnia kell az emailben megkapott jelszót (ez általában azonos a tranzakció azonosítóval).


Hogyan fizethetek?

- Hitelkártyával és bankkártyával a Paypal, Google Checkout, Moneybookers, RBS Worldpay biztonságos (titkosított adatátávitelű) rendszerein keresztül.

Elfogadott kártyák: Visa, MasterCard, Visa Electron, Discover, American Express, Dinners, JCB és mások

Visa, Visa Electron, Discover, American Expressz, Dinners, JCB, ... Discover


Hitelkártyás vásárlás esetén a megrendelés ellenőrzése és a fizetés jóváhagyása után (ez kevesebb, mint 20 percbe kerül) a vásárolt terméket nyomban letöltheti a rendszertől emailben kapott letöltési link segítségével.

- Ha már rendelkezel Paypal számlával, ez talán a legegyszerűbb mód a fizetésre.


Hogyan kapok számlát?

a templatemonster.com .pdf formátumú digitális számlát bocsájt vásárlói rendelkezésére. Ehhez a letöltési oldalon találsz linket. Nézd meg, milyen a letöltési felület.


Kifizettem a terméket. Hogyan jutok hozzá?

A templatemonster.com minden egyes megrendelést manuálisan ellenőriz, ez nem több, mint 20 percet vesz igénybe. A fizetés elfogadása után a rendszer emailben küldi el a letöltési linket a vásárlás során az általad megadott email címre. A letöltési link 3 napig aktív, ez időtartam alatt le kell töltened a megvásárolt terméket.
Megnézhetsz egy minta emailt a letöltési linkkel, és azt, hogyan néz ki a letöltési felület, amin ellenőrizheted a megrendelésed adatait, kinyomtathatod a számlát, letöltheted a kapott bónuszokat.


Mit tehetsz, ha a megvásárolt terméket nem kaptad meg?

A templatemonster.com mindig emailben küldi el linket aminek a segítségével letöltheti a terméket. Ha nem kaptad meg az emailt, valószínűleg a kéretlen email szűrőd kiszűrte a kérdéses emailt.

Ellenőrizd, hogy a spam (kéretlen) emailek között van-e a templatemonstertől kapott email. Ezek lehetnek a template-delivery.com (ilyenkor feladóként a "Template Delivery Service" szerepel), a template-help.com, és banki átutalás esetén a orderbywiretransfer.com domainekről érkező levelek.

Ha nem érkezett meg az email, lépj kapcsolatba a számlázási osztállyal chaten (http://chat.template-help.com/) vagy emailen (billing@template-help.com) keresztül.


Lehetséges-e újra aktiválni a letöltési linket, ha a 3. nap után inaktívvá vált?

Igen. Kérjük, lépj kapcsolatba emailen (billing@template-help.com) vagy chaten (http://chat.template-help.com/) keresztül a számlázási osztállyal ("billing department") és ők reaktiválják a hivatkozást.


MEGRENDELÉS NYOMON KÖVETÉSE

Megrendelésedről, vásárlásod státuszáról információt kaphatsz az alábbi mezőbe a vásárlás során kapott tranzakció azonosítót (Transaction ID) beírva és az Elküld ("Submit") gombot megnyomva. Ez hasznos lehet akkor, ha esetleg valami probléma adódna. A rendszer megmutatja a megrendelés főbb adatait, mint például a megrendelés száma ("merchant system order number"), sablon száma, kézbesítési email, regisztráció ideje, vagy a számlázási osztály elérhetősége. Ezen az információs oldalon lehetőség van a rendszerrel újra kiküldetni a letöltési linket is. Egy ilyen státusz közlő oldal képe látható itt.

A MAI NAP HONLAP SABLONJAI

450x60-Anim
Oldalainkon a következő kategóriákban találsz sablonokat: 3 színű, 3D stílus, Mezőgazdaság, Állatok és kedvencek, Építészet, Fotózás és művészet, Művészek által készített, Szépség, Könyv, Üzleti, Kávézó és étterem, Autó, Letisztult, Kommunikáció, Számítástechnika, CSS, Társkeresés, Dynamic Flash, Dynamic Swish, Oktatás, Elektronika, Szórakoztatás, Kertrendezés, Család, Divat ,Fireworks, Flash animált, Flash intro, Flash oldalak, Virág, Étel és ital, Fórum, Teljes megjelenés, Teljes oldal, Játékok, Ajándék, Tárhely szolgáltatás, Szállodák, Ikonok, Ipar, Belsőépítészet és Bútor, Internet, Ékszer, Legfrissebb, Jog, Logók, Alacsony költség, Média, Orvosi, Katonaság, Legnépszerűbb, Zene, Természetes, Éjszakai klub, Webshop / Online bolt, osCommerce Templates, Személyes oldalak, PHP-Nuke Themes, PhpBB2, Politika, Portál, Ingatlan, Vallás, Tudomány, Biztonság, Kultúra, Szoftver, Sport, Swish animált, Swish site, Szállítás, Utazás, Web design, Esküvő, Nulla letöltés. MEGJEGYZÉS: Az itt található sablonokat Ön a www.templatemonster.com cégtől vásárolja meg. Bármiféle kérdése, esetleg próblémája adódna a megvásárolt termékkel kapcsolatosan, a www.templatemonster.com ügyfélszolgálatához kell fordulnia segítségért.
logok-spacer
GYORSKERESÉS:
Termék száma (ID):
TIPP:
Tetszik egy termék? Írd le a számát ("id"-jét). Így később a fenti gyorskereső segítségével könnyen kikereshető és megvásárolható.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Kártyaszámod védelméről a világszerte ismert Paypal,TransactPro és Skrill ultrabiztonságos hálózatai gondoskodnak. Bővebben

Elfogadott hitelkártyák:
Visa Mastercard
American ExpressDiscoverVisa Electron

GYIK: HASZNOS TUDNIVALÓK
SEGÍTSÉG AZ ONLINE VÁSÁRLÁSHOZ :

A bankkártyás vásárlás megkönnyítésére készítettünk egy videót is.

ITT MEGNÉZHETŐ.

MEGRENDELÉS NYOMONKÖVETÉSE
Megrendelés nyomon követése